Balık Kebabı

HAZIRLANIŞI: Tüm malzemeleri rondodan geçirerek balık köftesi harcını hazırlayın. Parçalanmış balık kıyması ve harcını 2-3 dakika elinizle yoğurarak baharatların eşit dağılmasını sağlayın. Çöp şişe hazırladığınız balık köftesini geçirip, aynı diğer kebaplarda olduğu gibi ıslattığınız elinizle düzleştirin. Fırın teline yağlı kâğıt serip üzerine kebap şişlerini dizin. Fırının ızgara ayarında ters yüz ederek pişirin.


MALZEMELER

 2 dilim mezgit fileto (dondurulmuş olabilir, levrek ya da çipura da kullanılabilir)
 100 gram light kaşar peyniri
 2 dilim tam buğday ekmeği
 ¼ demet dereotu
 ¼ demet maydanoz
 1 orta boy kuru soğan
 Tuz, karabiber, kırmızı pul biber, kekik
 8 adet çöp şiş çubuğu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Download this Blogger Template From Coolbthemes.com